Welkom bij Uitgeverij Polemos
Free Call
Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

okt 27, 2017

Boekvoorstelling ‘Het dagboek van granaten in Damascus’ – Jens De Rycke

oktober 27 @ 20:00 - 22:00
Gratis
Boekvoorstelling 'Het dagboek van granaten in Damascus'

De Syrische burgeroorlog is bij uitstek een conflict van verwarring en desinformatie. Gruweldaden aan alle zijden tonen dat het narratief van goed versus kwaad niet opgaat in deze oorlog. Het snel wisselend lappendeken van strijdende partijen, elk met machtige vrienden en vijanden, laat zien dat deze oorlog niet stopt aan de grenzen van Syrië of het Midden-Oosten. In deze context zijn ooggetuigenverslagen onmisbaar voor een goede opinievorming bij de burger om de roep naar vrede te blijven benadrukken. Een van…

Meer weten »
nov 5, 2017

Boekenbeurs 2017 – auteurspodium: Vlaamse identiteit en natievorming

november 5 @ 13:00 - 14:00
De Guldensporenslag

Karim Van Overmeire, auteur van 'De Guldensporenslag. Het verhaal van een onmogelijke gebeurtenis', gaat in gesprek met Jurgen Ceder (columnist ’t Pallieterke) over Vlaamse identiteit, natievorming en nationalisme. Geel podium - Hal 1.

Meer weten »

Boekenbeurs 2017 – auteurspodium: Immigratie: feiten en taboes

november 11 @ 16:30 - 17:30
Toekomst in eigen handen - Tom Van Grieken

Tom Van Grieken wist als Vlaams Belang-voorzitter Jonathan Holslag (docent internationale politiek, VUB) te strikken voor een kritisch voorwoord in zijn boek ‘Toekomst in eigen handen. Opstand tegen de elites’. Hij gaat in gesprek met de Nederlandse journalist en schrijver Joost Niemöller die in ‘Kwaad. Nederlanders over immigranten’ met een scherpe blik naar het fenomeen van de massa-immigratie kijkt. Lawrence Urbain modereert. Oranje podium - Hal 3.

Meer weten »

Boekenbeurs 2017 – auteurspodium: Het dagboek van granaten in Damascus

november 12 @ 16:00 - 17:00
Het dagboek van granaten in Damascus

Onderzoeksjournalist Jens De Rycke reisde de afgelopen jaren in het door oorlog verscheurde Syrië, door het gebied dat nog steeds wordt gecontroleerd door president Bashar al-Assad. Hij blikt terug in 'Het dagboek van granaten in Damascus' en gaat in gesprek met Pieter Bauwens (Hoofdredacteur Doorbraak.be). Rood podium - Hal 4.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen